ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til Peugeot

 

Tandremmen på din Peugeot udfører en yderst vigtig opgave, da den holder motorens komponenter kørende i den korrekte takt mellem knastakslen og krumtapakslen. Hvis ikke tempoet er korrekt synkroniseret, er der risiko for at stemplerne og ventilerne rammer hinanden – og det må absolut ikke ske. Derfor er tandremmen en af de vigtigste komponenter af motoren på din Peugeot, og derfor skal du altid sørge for at få denne tjekket med jævne mellemrum. Husk, nogle biler kører med kæde i stedet for tandrem – i et sådant tilfælde kan vores mekanikere også hjælpe dig.

En tandrem til Peugeot skal skiftes efter et specifikt interval, der er bestemt af, hvor mange kilometer du har kørt i din bil. Slitagen på en tandrem kommer ikke gradvist, som det er tilfældet med bilens kobling eller bremse, og derfor kan det være ekstra svært at opdage, hvornår tandremmen er slidt. Du skal altså være ekstra opmærksom på din tandrem på din Peugeot, og du kan med fordel gøre klogt i at tjekke bilens instruktions- eller servicehåndbog, hvor det vil være skrevet, hvor ofte den skal skiftes.

Kør mere sikkert med en ny tandrem til Peugeot

Det er meget vigtigt, at du husker at få tjekket tandremmen, så den ikke forvolder skade på andre dele af motoren. Og vent aldrig til sidste øjeblik med at få den skiftet – få den gerne tjekket med jævne mellemrum, når du alligevel har bilen på værksted. Typisk skifter vi også vandpumpen på samme tid som tandremmen, da dennes levetid og placering gør, at det er yderst fordelagtigt at skifte denne samtidig med tandremmen.

Tjek selv tandremmens holdbarhed

Du kan faktisk godt selv tjekke tandremmen på din Peugeot. Alt du skal gøre er at åbne motorhjelmen og løsne kappen, der er ud over remmen. Nu kan du tjekke tandremmen, og hvis den ser slidt ud på overfladen, bør du booke tid til en udskiftning hos dit lokale værksted med det samme. Hvis der er tydelige flosser, mærker eller revner i gummiet, er det et klart tegn på, at den er nedslidt.

Kontakt din lokale afdeling

Når du booker tid til skift af bilens tandrem hos Super Dæk Service, kan du altid forvente høj kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Du får altid op til tre års garanti på alle reservedele, da vi kun anvender OE-godkendte dele. Og en ny tandrem til Peugeot giver dig naturligvis også tre års garanti.

 

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her