ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til Opel

Tandremmen er en meget vigtig komponent i bilens motor, og er medvirkende til at få hele maskineriet til at køre rundt. Derfor er det essentielt at holde godt øje med bilens tandrem, da den er med til at holde motorens øvrige dele i takt. Det er yderst vigtigt, at knastakslen og krumtapakslen altid er synkroniserede, ellers er der risiko for, at motorens stempler og ventiler rammer hinanden, og det kan få store konsekvenser for din bil.

Så ofte bør en tandrem til Opel skiftes

Udskiftning af tandremmen afhænger af nogle bestemte intervaller, som bestemmes af, hvor mange kilometer bilen har kørt. De færreste opdager selv, hvornår det er på tide at udskifte tandremmen, fordi slitagen ikke sker over tid som med andre af bilens dele. Du kan finde information omkring tandremmens levetid ved at læse i bilens service- eller instruktionshåndbog. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan finde disse oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte din lokale Super Dæk Service, hvor en af vores mekanikere kan guide dig igennem bogen.

Øg sikkerheden med en ny tandrem til Opel

Du bør aldrig se igennem det serviceinterval, der er angivet for udskiftning af tandremmen. Dette er kun vejledende, og det er enormt vigtigt at få udskiftet en tandrem til Opel i tide, så du undgår at forvolde skade på andre dele af motoren. Vent derfor ikke til sidste øjeblik med at få serviceret bilen, hvis du har mistanke om en defekt tandrem. Vi skifter også vandpumpen, når vi alligevel er i gang med at udskifte tandremmen, fordi dennes placering og levetid i forhold til tandremmen gør det nemt for os at udskifte den på samme tid.

Tjek selv, om tandremmen skal skiftes

Det er ikke besværligt selv at undersøge, om tandremmen er ved at have brug for service. Du åbner blot motorhjelmen og løsner knappen, der sidder over remmen. Når du har fjernet knappen, kan du let tjekke tandremmen. Hvis du oplever slid på knappen, er det et tegn på, at den trænger til at blive udskiftet. Oplever du også revner, flosser eller mærker i tandremmen, gør du klogt i at kontakte en af vores afdelinger så hurtigt som muligt. Vi kan hurtigt fortælle dig, om du bør få udskiftet din tandrem til Opel, hvis du selv er det mindste i tvivl. Vores dygtige mekanikere kan altid skifte en tandrem til Opel, hvor du samtidig kan forvente reservedele af høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Hos Super Dæk Service anvender vi udelukkende OE-godkendte reservedele, som giver dig op til tre års garanti – og det gælder naturligvis også en ny tandrem til Opel.

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her