ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Book tid til Premium Serviceeftersyn i dag, og få 12 måneders Falck Mobilitet med til 0,-

I samarbejde med Falck tilbyder Super Dæk Autoværksted 12 måneders gratis Falck Mobilitet, når du får foretaget et Premium
eller Premium+ serviceeftersyn på et Super Dæk Autoværksted.


Hvad får du med Falck Mobilitet?

Starthjælp
Starthjælp omfatter startstrøm. Såfremt starthjælp ikke virker forsøges nødreparation, og er det ikke muligt, ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted.

Ved punktering
Nødtætning eller skift af hjul til lovligt reservehjul med tilhørende bolte, der passer til fælg og som forefindes i eller ved bilen. Såfremt hjulskifte eller nødtætning ikke er muligt ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted.

Nødreparationer
Nødreparationer ydes, såfremt det er muligt i tilfælde af driftstop eller såfremt bilen ikke kan fortsætte kørslen lovligt. Nødreparationer er midlertidige reparationer såsom starthjælp, der ikke skyldes mangel på strøm. Nødreparation kan bestå af reparation af udstødning, udbringning af brændstof eller udskiftning af mindre reservedele såsom sikringer, relæ, batteri, bilbatteri, ventilator-rem, pærer etc. Du betaler særskilt for forbrugte forbrugs- og reservedele.


Døroplukning
Døroplukning dækker oplukning af bil, når nøgler ligger i bilen, såfremt det kan foregå forsvarligt og uden tilkald af låsesmed. Du afholder selv eventuelleomkostninger til brug af låsesmed. Hvis døroplukning ikke er mulig ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted.

Bugsering til værksted
Bugsering dækker, når bilen er udsat for skade eller driftstop og efter Falcks vurdering ikke kan repareres på stedet. Bilen transporteres til nærmeste Super Dæk autoværksted. Der ydes én transport per skade eller driftsstop. Dækker også i forbindelse med biltyveri eller færdselsuheld. Ved bugsering ved tyveri skal tyveriet været anmeldt til politiet.

Fritrækning
Fritrækning ydes, når bilen er kørt fast i mudder, blød jord, sand, sne eller lignende samt hvis din bil er kørt i grøften. Fx fritrækning på campingpladser, festivalpladser, strand eller lignende arealer. Ved fritrækning på hjemadressen forudsættes det, at der er foretaget påkrævet snerydning.

Vidererejse af fører og passagerer
Bugseres bil til værksted, og der er et behov for at komme videre, transporterer Falck fører og passagerer til det nærmeste Super Dæk autoværksted eller offenligt transportmiddel. Vælger fører og passagerer transport med Falck, kan man blive sat af undervejs på den planlagte kørestrækning, hvis Redderens skønner detforsvarligt.Praktisk information:

  • Falck Mobilitet oprettes hos Falck
  • Falck Mobilitet løber i 12 måneder
  • Falck Mobilitet er gældende i Danmark
  • Gældende for det registrerede køretøj på 4 hjul, under 3500 kg.
  • Har du spørgsmål, kommentarer eller klager til Falck Mobilitet kan du henvende dig på 70 10 20 31 eller via falck.dk på https://www.falck.dk/selvbetjening/klage/
  • Nummer til Falck Assistancecenter: 70 10 20 30

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her